14.1.2005
ProACT-ohjelman vuosiseminaari lähestyy

ProACT-ohjelman vuosittainen seminaari järjestetään tällä kertaa Finlandia-talon Helsinki-salissa tiistaina 1.2.2005. Seminaarin teemana on ”Tutkimuksesta liiketoimintaa”. Seminaarin avaa kansliapäällikkö Erkki Virtanen (KTM). Sen jälkeen esiintyvät professori Keith Smith (IPTS) sekä rehtori Ilkka Niiniluoto (HY). Loppuseminaarin esiintyjät koostuvat pääasiassa suurten yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten ProACT-tutkijoista. Myös SC-Researchin tutkimusjohtaja dosentti Jari Kuusisto puhuu seminaarissa aiheesta ”Innovatiivisista palveluista liiketoimintaa”. Seminaarin yhteydessä järjestetään ohjelman projekteja esittelevä julistenäyttely, joka on avoinna koko seminaaripäivän ajan. Seminaari päättyy coctail-tilaisuuteen.

ProACT on kauppa- ja teollisuusministeriön (KTM) ja Teknologian kehittämiskeskuksen (Tekes) yhteinen teknologian, elinkeinoelämän ja yhteiskunnan vuorovaikutuksen tutkimusohjelma. ProACT-ohjelma on ollut käynnissä vuodesta 2001 lähtien. Viimeinen ohjelmavuosi on juuri käynnistymässä. SC-Researchilla on ProACT-ohjelmassa kolme projektia, joista yksi on jo päättynyt. SC-Research on ainoa ammattikorkeakoulun edustaja yliopistoja, korkeakouluja ja tutkimuslaitoksia vilisevässä ProACT-ohjelman osallistujalistassa.

Vuosiseminaari on avoin kaikille ohjelmasta kiinnostuneille. Ennakkoilmoittautumiset 21.1.2005 mennessä osoitteeseen raisa.mohsen(at)ktm.fi.

Kutsu vuosiseminaariin (PDF)Alkuun